Nieuwsbrief

Privacybeleid

Hartelijk welkom bij deze unieke bijeenkomst met Elbert en Manuela Nisha. Het thema van deze bijeenkomst is je ervaring van de Liefde van God in jou nu.

Op zaterdag 22 juli en zondag 23 juli 2023 van 09:30 tot 17 uur komen we samen net over de grens bij Eindhoven, in Hechtel-Eksel, Belgie.

Vul hieronder het formulier in.

Gebruik dit formulier voor je aanmelding

Please enable Javascript to use this form.
Naam:
Email:
Met hoeveel mensen kom je?
Vermeld hier de namen
en eventuele je opmerkingen:

Binnen 48 uur krijg je een bevestiging van je aanmelding op het hierboven aangegeven emailadres. Na 48 uur geen bevestiging of routebeschrijving ontvangen? Bel ons: +31 20 3690611, ma–vr 18–19u

Hierbij nodigen we je van harte uit voor het actief beleven en ervaren van God's Liefde in ons. Een weekend lang de lessen uit het werkboek van Een Cursus in Wonderen "Ik voel de Liefde van God nu in mij", "Het licht is gekomen", "Ik roep God's naam aan en de mijne" en "De Naam van God is mijn erfgoed" omarmen. In ons opnemen. Ervaren.

Tijdens dit weekend wordt je meegenomen, gedragen, door de Liefde van God naar een gewaarzijn van de compleetheid en zuiverheid in je, de Woonplaats van God Zelf.

WANNEER
Zaterdag 22 en Zondag 23 juli van 09:30 tot 17:00 uur. Snacks, drinken en lunch, en eventueel zaterdag voor wie de film mee wil kijken, avondmaal inbegrepen (alles veganistisch).

WAAR
Hechtel-Eksel, Belgie. Ongeveer een half uur rijden ten zuiden van Eindhoven.

WAT
Dit is een actieve workshop met diverse onderdelen. Ontmoet en gesprek, meditatie, ervaring door schilderen onder begeleiding van Ria, zijn in de natuur, filmavond, muziek en meer.

OVERNACHTING
Mocht je iets verder weg wonen of gemakkelijk willen aanschuiven zonder te reizen kunnen we je de camping De Lage Kempen aanraden. Op anderhalve kilometer afstand van de workshop lokatie een prima camping. Ook in de plaatsen Lommel en Pelt zijn diverse overnachtings mogelijkheden te vinden.

REGISTRATIE
Voor de workshop is registratie noodzakelijk.

KOSTEN
Voor de organisatie vragen we een vergoeding van 100 euro.
De financiele bijdrage aan de workshop zelf is open (suggestie 80 - 250 euro).
Je kunt vooraf betalen op deze website onder doneer met opmerking "Hechtel Eksel workshop", of contant op lokatie.

Iedereen is welkom, niemand wordt geweigerd.
Middageten, drinken en snacks zijn inclusief.

Alle Liefs,
Elbert en Manuela Nisha

TOP