Mailinglijst

Over ECIWI

Een Cursus in Wonderen Internationaal vertegenwoordigt de miljoenen leraren en studenten van de Cursus die, individueel of door middel van centra van heling of transformatieve studiegroepen, de vrede van de verlichte geest ontdekken waarnaar de gehele mensheid verlangt. De heling van lichaam, geest en ziel door middel van de training van deze Cursus wordt in vrijwel elk land beoefend.

Onze interesse in de educatieve verspreiding en dienstverlening komt voort uit onze persoonlijke noodzaak de boodschap van liefde en vergeving van Jezus aan de wereld te bieden.

Missie

Een visie te bevorderen van ons Goddelijk Doel voor alle mensen, om in vrede en liefde verenigd te zijn met de gehele mensheid in de herkenning van onze eenheid en gelijkheid in het aangezicht van God. Ongeacht ras, huidskleur, geloofsovertuiging, geslacht of nationale herkomst is er, is er geweest en zal er altijd in onze species een natuurlijk aangeboren vermogen zijn van een zich uitbreidende zelf-realisatie en begrip van het hele doel van ons bestaan, vekregen door daden van vergeving en liefde.

Leraar van Een Cursus In Wonderen

Het heilig ogenblik oefenen

Een Cursus In Wonderen Klassen

Samenkomst Ruimte

We zijn opzoek naar een ruimte centraal gelegen in Nederland waar we iedere dag de dagelijkse les, bijbel en andere eciw klassen kunnen houden. Eventueel met een tijdelijke woonruimte voor de leraar. Heb jij een extra (woon)ruimte, of weet jij iemand die er een beschikbaar wil stellen voor dit doel schrijf ons dan via het contact formulier.

Les van de Dag

uit het Werkboek van Een Cursus in Wonderen

ECIW dagelijkse les

Tekstboek

Een willekeurig fragment uit het tekstboek:

24 Het doel van speciaalheid - Inleiding

Werkboek

Luister voor 20 minuten naar het werkboek.

Handboek

Een willekeurig fragment uit het handboek:

9 Zijn veranderingen in de levensomstandigheden van Gods leraren noodzakelijk

Illumination
Illumination
Discourses With Master Teacher

“The Course In Miracles, as expressed in perhaps mystical Christianity, is nothing but the search for the Holy Grail”.

transformative discourses

Aanmelden Les van de Dag

Aanmelden Les van de DagAls je dagelijks de les in je mail wilt ontvangen, vul dan hier je emailadres in.

TOP