EnglishEspañolDeutschNederlandsPolski

Mailinglijst

EnglishEspañolDeutschNederlandsPolski

Israel bedevaart

Een intieme, diepgaand levensveranderende, immersieve, genezende bedevaart-retraite
Voor een kleine groep van 12 personen

Ga je met ons mee op deze exquise
“reis van je leven”?

Meld je nu via het contactformulier op deze pagina aan voor meer informatie en updates.

Of registreer hier

OVER HET EVENEMENT:

Onze oefening tijdens deze retraite is een bewezen, rechtstreekse methode communicatie te herstellen met de Scheppende Bron van al wat is of ooit kan of zal zijn. Het is een uitnodiging voor een onmiddellijk contact met de enkelvoudige macht van de Werkelijkheid van het Eeuwige Leven dat overal om je heen is.

Door Goddelijke Genade demonstreren wij de macht van alle geesten een ​​volledige herformulering te ondergaan die de vreugde en het geluk herkent welke het Eeuwige Leven is dat wij met God delen.

Onthoud dat je nooit werkelijk gescheiden bent geweest van deze totaliteit van Alle Zijn. Bedenk dat er helemaal niets is, of ooit geweest is, om bang voor te zijn.

Welke diagnose van ziekte je ook hebt of waaronder je gebukt gaat in lichaam of geest, je bent uitgenodigd ons op deze pelgrimstocht te vergezellen. Je zult een overvloedig overschot aan Lichtenergie ontdekken, een totaal liefhebbende en onweerstaanbaar krachtige "zekerheid van geest" dat jouw wonderbaarlijke genezing zal gebeuren. En die zál gebeuren! En wát een gebeurtenis zal het zijn, want die zal je leven voor altijd veranderen.

In deze unieke 10-daagse contemplatieve retraite leer je technieken en oefeningen die je geest zal betrekken bij en ontwikkelen in een denkproces dat bekend staat als wondergerichtheid. Je zult dramatische verschuivingen in bewustzijn ervaren, en episodes van wonderbaarlijke genezing.

Wij onderwijzen een nieuwe manier van communiceren tussen onze afzonderlijke conceptuele gedachten die een beter gebruik maakt van de kracht van lichtenergie die onze oorspronkelijke en voortdurende Bron van Werkelijkheid is.

EVENTS FACILITATORS:

Je metgezellen op deze bedevaart zijn verlichte leraren van God, die door hun persoonlijke ervaring de kracht van ongekwalificeerde vergeving en onvoorwaardelijke liefde onderwijzen. We delen een oefening die de deur heeft geopend naar een rechtstreeks contact met God - een pad van verlichting, en herkenning van de ware realiteit van het Eeuwige Leven.

Alle workshops worden in het Engels gegeven. Er is echter steeds een Nederlandse leraar beschikbaar voor vertaling en uitleg, of om vragen aan te stellen.

TOP